ی یک سایت کاملا ی*
اطلاعات کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
نویسندگان
نظر سنجی

تیم محبوب شما چیست؟

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ghomes و آدرس ghomes2013.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 63
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 68
بازدید ماه : 65
بازدید کل : 110239
تعداد مطالب : 351
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1

نام و نام خانوادگي
پست الکترونيکي
شماره تلفن
مبلغ به تومان
توضيحات
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 351
:: کل نظرات : 17

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 7

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 63
:: باردید دیروز : 2
:: بازدید هفته : 68
:: بازدید ماه : 65
:: بازدید سال : 2714
:: بازدید کلی : 110239

 

طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه

 

Borghi torki[WwW.Kamyab.IR]

لقمه‌هایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشکل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر کشور کار را آسان کرده است.

بورقی، لذتی از دیار ترک ها

مواد لازم برای ۴ نفر:

 پنیر فتا  ۲۰۰ گرم
 تخم‌مرغ درشت  یک عدد
 جعفری ساطوری شده  یک قاشق غذاخوری
 نعناع ساطوری‌شده  یک قاشق غذاخوری
 شوید ساطوری‌شده یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو ۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه :
۱ - در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ - یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
۳ - روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ - با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

نکات:
۱ - برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ - اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید



تعداد بازدید از این مطلب: 173
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
مطالب مرتبط با این پست

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منو اصلی
صفحات
پیوندهای روزانه
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید